Login

Články

Titulky k Suits 3x15 - Know When to Fold 'Em!

Napsal Clear. Posted in web

Tentokrát jsme měli menší problémy, a tudíž jsme nemohli připravit titulky hned první den po odvysílání. Doufám, že to chápete a nemusím nic vysvětlovat. Pokud máte návrhy, co přeložit jinak, tak pište do komentářů nebo na můj email. Za každou připomínku budu neskonale vděčná. :-) Pokud byste chtěli pomoct vylepšit hotové titulky pravidelně, neváhejte mě kontaktovat.

Titulky pro vás přeložili arey, Karppi a Clear, korekci provedla Clear. Sedí na verze KILLERS a PROPER.KILLER (která má navíc akorát upoutávku na konci, jinak jsou totožné) a WEB-DL. Stahovat je můžete v sekci TITULKY. Nestahujete verzi REMARKABLE, má na konci rozhozené video s obrazem a kousek scény ustřižený. Titulky na tuto verzi nebudou (i když už je mám načasované, ale věřte mi, že takhle si zážitek zkazit nechcete).

Mike se musí rozhodnout. Chce být dál právníkem a podstupovat každý den riziko, že se svět dozví jeho malé tajemství, nebo zradí své přátele ve firmě, kteří pro něj sami tolik riskovali, a stane se investičním bankéřem? Louis se zatím vyrovnává se svou ztrátou a poprosí Katrinu, aby ho kryla. A ve firmě se ukáže její bývalý vedoucí, Charles Van Dyke...

Hezky se bavte a příští týden se uvidíme u finále třetí série. :-)

Komentáře   

 
kiko
+3 #1 kiko 2014-04-05 18:26
ste neskutočne rýchly, vďaka za tituky :-)
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist