Login

Články

Tři nové postavy pro 4. sérii Suits

Napsal Clear. Posted in web

Pokračování 4. série Suits se představí již 28. ledna a my (a doufáme, že i vy) budeme samozřejmě při tom. Čeká nás 6 zbrusu nových dílů a do dnešního dne jsou známy také tři nové postavy. Zajímá vás, kdo bude hrát Harveyho bratra nebo koho si zahraje Troian Bellisario známou ze seriálu Pretty Little Liars? Více se dočtete uvnitř článku.

Pokračování 4. série Suits se představí již 28. ledna a my (a doufáme, že i vy) budeme samozřejmě při tom. Čeká nás šest zbrusu nových dílů a do dnešního dne jsou známy také tři nové postavy. Zajímá vás, kdo bude hrát Harveyho bratra nebo koho si zahraje Troian Bellisario známou ze seriálu Pretty Little Liars?

 

Jako advokátka se představí herečka Tricia Helfer (znáte například z Battlestar Galactica). Její postava bude stát proti Harveymu a Mikeovi na opačné straně velkého případu. Přestože budou stát proti sobě, bude to mezí ní a Harveym od počátku jiskřit.

 

 

 

Billy Miller si zahraje mladšího bratra Harveyho Spectera. Už v dřívějších epizodách o něm byly zmínky, ale nikdy se v seriálu neukázal. Marcus má velké ambice, ale ne vždy se mu v životě daří, což platí i pro jeho finanční situaci. Dokáže u Harveyho získat druhou šanci? To se dozvíte už ve finále 4. série, kde se objeví coby vedlejší postava.


 

Poslední novou postavu ztvární Troian Bellisario (Pretty Little Liars). Bude hrát studentku práv plnou ideálů, která dobrovolně poskytuje právní pomoc sociálně slabým. S Claire se setkáme v jednom z Mikeových flashbacků, kdy pracoval jako poslíček a později s ní začal chodit. Situace se pro něj zkomplikovala ve chvíli, kdy pomáhal Claire řešit jeden z jejích případů a začal si klást otázku, jak naloží dál se svým životem... Společně se pár snoubenců Patrick J. Adams a Troian Bellisairo zahrál už v páté epizodě 1. série Pretty Little Liars.

Těšíte se na pokračování seriálu Suits? Která z představených postav vás zaujala nejvíce?

Komentáře   

 
Tesl
+2 #3 Tesl 2015-03-18 16:02
To je sice hezké, ale titulky na Suits trochu váznou :zzz
Citovat
 
 
x...
0 #2 x... 2015-02-02 01:54
Nové postavy väčšinou znamenajú, že scénaristom dochádzajú nápady s o starými postavami. Takže to asi nebude dobré znamenie... :eek:
Citovat
 
 
Zuzka
+1 #1 Zuzka 2015-01-13 20:04
Páni, už se těším na Harveyho bráchu :D
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist