Login

Články

Titulky k Suits 5x06 - Privilege!

Napsal Clear. Posted in web

Titulky na další epizodu jsou tu, tentokrát už ve stálém složení, Clear, HonZajs000 a Karppi. Sedí na verzi PROPER DEFiNE (měla by sedět i obyčejná DEFiNE), REPACK KILLERS a WEB-DL. V žádném případě nedoporučuji stahovat verzi KILLERS. Má kolem času 31:35 kaz, přičemž chybí část věty, kterou říká Rachel. Text jsem sice upravila, aby to nebylo poznat, ale raději si stáhněte verzi DEFiNE. Stahovat titulky můžete v sekci TITULKY.

Harveyho bývalý klient McKernon Motors, kterého přenechal Louisovi a Mikeovi, potřebuje právní radu. Ale bohužel zavolá Mikeovi a ne Louisovi... A ač Jessica Louisovi řekla, aby nebyl malicherný, Louis se prostě nedokáže udržet. Donna shání Mikeovi svatební termín v hotelu Plaza. A Harvey řeší případ svého bývalého soka, který si ho chce najmout coby klient. Jeho současný zaměstnavatel ho žaluje kvůli neoprávněnému obchodování, za které mu hrozí vězení. Do celého případu je zamotaná i Harveyho terapeutka doktorka Agardová. Jak ti dva spolu budou po minulém bouřlivém setkání vycházet?

Hezky se bavte a příští týden zase na viděnou. :-)

Komentáře   

 
singul.arita
0 #3 singul.arita 2015-08-02 16:30
Děkuji pěkně, super jako vždy. //Dolů = Tut jsem to připsal - je tam Pojď bratranče - ale bratranec má trochu bujařejší poprsí ;) //
Citovat
 
 
TT
0 #2 TT 2015-08-02 13:40
Díky moc! Skvěle odvedená práce jako vždy.
Citovat
 
 
relok
0 #1 relok 2015-08-01 22:04
Ďakujem,kvalita ,ako vždy ! Thumbs up! :))
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist