Login

Články

Titulky k epizodě 2x01 komediálního seriálu Lilyhammer!

Napsal Clear. Posted in web

Mnozí z vás už nedočkavě vyčkávají na první díl druhé série výborného americko-norského komediálně-kriminálního seriálu s názvem LILYHAMMER.

Pokud je mezi vámi někdo, kdo o něm ještě neslyšel, zde malé připomenutí:

Newyorský mafián Frank Tagliano se po tom, co vypovídal u soudu, dostává do programu na ochranu svědků. Požádá FBI o přestěhování do norského Lillehammeru, který mu učaroval již v roce 1994, kdy se zde konaly zimní olympijské hry. Přejímá novou identitu jako Giovanni Henriksen a brzy se spřátelí s učitelkou Sigrid a s jejím synem Jonasem, se kterými se potkal již na cestě vlakem. Ačkoliv do Norska přijel, aby začal od začátku, neustále sklouzává k používání svých starých metod - násilí, uplácení nebo vydírání, které mu nakonec zajistí otevření vlastního baru Flamingo. Jak se začleňuje do lillehammerského kriminálního podsvětí, rychle vzbudí podezření místní policie, především Laily Hovlandové, která je shodou náhod i jeho sousedkou.

K dostání je už pět dílů druhé série. Vzhledem k nekvalitním anglickým titulkům (překladatelů z norštiny asi moc není...) překlad trošku déle trvá. Budeme se vám snažit přeložit další díly co nejdříve, takže nás nemusíte urgovat. Jsme si vědomi, že je k dostání už více dílů a pracujeme na nich.

Druhá série začíná prakticky od začátku. Frank Tagliano alias Johnny Henrikson chystá křtiny svých dvou malých dvojčátek. Když se dozví jejich plánovaná jména, rozhodne se, že jeho děti pro smích nebudou. Do Lilehammeru přijíždí svérázný Angličan, který prodává žluté Ferrari. Trojice z Frankova baru se rozhodne se s autem projet... Co myslíte, jak to dopadne?

První díl pro vás přeložily jako obvykle Clear a kvakkv, korekci provedl Araziel. Sedí na verzi NorTv. Pokud se objeví nějaká menší a nesedící verze, napište si o přečas, prosím. Stahovat můžete v sekci TITULKY.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist