Login

Články

Seriál THE BLACKLIST získal druhou sérii!

Napsal Clear. Posted in web

Domovská stanice tohoto seriálu, NBC, objednala plnohodnotnou druhou sérii o 22 epizodách. Její nováček The Blacklist je jedičkou ve věkové skupině 18-49 a dařilo se mu ve svém časovém slotu získávat v poměru s ostatními pořady hodně diváků. Toto oznámení padlo v den, kdy byla odvysíláno podzimní finále. Pokračovat bude až 14. ledna 2014.

"Úspěch seriálu The Blacklist ukazuje, že inspirující příběh je stále živý a v televizi se mu daří. Jsem nadšen z toho, jak je tým seriálu kreativní a jak se jim daří zachytit svou vizi na plátno." řekl Robert Greenblatt z vedení stanice NBC. "Doufám, že Red Reddington nikdy nevyčerpá jména ze svého seznamu!"

Seriál The Blacklist je dramatem číslo jedna na televizní Velké čtyřce (ABC, NBC, CBS, FOX) s průměrným ratingem 4,9 a share 13. Číslo dva na Velké čtyřce ve věkové skupině 18-49 a číslo jedna jako nový seriál v celkovém počtu diváků ve věku 18-49. Z historického kontextu je The Blacklist nejsledovanějším novým dramatem po osmi týdnech vysílání. (Po seriálu Earth 2 v roce 1994.)

Hlavní roli v seriálu hraje držitel ceny Emmy, James Spader jako "Red" Reddington, světově známý terorista na seznamu nejhledanějších lidí FBI, který nyní pomáhá vládě chytat mezinárodní zločince zatím z neznámých důvodů.

Sledujete tento seriál? Nebo se na něj teprve chystáte? Seriál jistě po prodloužení získá další diváky. Zkuste ho a napište nám, co si o něm myslíte. :-)

Komentáře   

 
ALENA
0 #3 ALENA 2014-04-09 17:59
Super seriál a zajímalo by me kdy bude další serie,ustila jsem si to na voyo a zkoukla všech 10 dil za dva dny a nemužu se dočkat na další dily .Kdy budou?
Citovat
 
 
assbest
0 #2 assbest 2013-12-05 19:16
a samozrejme i diky titulkarum...kt erym jako nevychovane hovavado a vzdy zapomenu podekovat...
Citovat
 
 
assbest
0 #1 assbest 2013-12-05 19:13
v mem portfoliu serialu ktere sleduji je mezi temi ktery zkouknu nejpozdeji druhy den po vysilani...zati m nepremyslim o silazovani na horsi casy...je to zabava se vsim vsudy (tedy plusy i minusy, ale plusy zatim vyrazne prevazuji)
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist