Login

Články

Spoilery ze Suits: Louis vyšetřuje Mikea, mezi Harveym a Scottie to bude vážné

Napsal Clear. Posted in web

Tvůrce seriálu Suits (Kravaťáci) Aaron Korsh odhalil část z toho, co nachystal pro hlavní postavy v březnu 2014. V poslední odvysílané epizodě Suits konečně zjistil Mikeovo tajemství a Harvey podniknul další krok ve vztahu ke Scottie tím, že jí řekl, že chce, aby byla součástí jeho života.

Co se chceme dozvědět: Jak si Mike s Louisem poradí? Znamená to konec jeho právnické kariéry? Je Harvey schopný mít opravdový dospělý vztah?

Zjistěte, co k tomu řekl tvůrce seriálu: "Louisovi bude to, co zjistil, pořádně vrtat v hlavě. Bude zjišťovat, jak to s Mikem je, a to bude mít důsledky pro spoustu dalších lidí. V pokračování třetí série postoupí Mike s Rachel ve svém vztahu dál. Harvey a Jessica se budou muset vypořádat s tím, že to se Scottie Harvey nevyřešil předtím, než jí nabídnul práci. Jessica a Harvey budou muset přijít na to, jak společně firmu řídit. Jejich rozhodnutí bude mít dopad na to, jak jejich rozložení moci půjde kupředu. Harvey už nemůže vzít nabídku, kterou učinil Scottie zpátky. Poprvé ve svém životě zjistí, jaké je mít vážný vztah a udělá pár chyb. Nezbude mu, než se z nich poučit," říká Aaron Korsh.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist