Login

Články

Seriály Major Crimes a Mike and Molly nově i na neXtWeek.cz!

Napsal Clear. Posted in web

Někteří z vás si toho už možná všimli, ale vsadím se, že pro většinu z vás je tato zpráva novinkou. Nově se na našem webu budou objevovat seriály, které překládá Silcasiles, kterou tímto vítám a doufám, že se jí bude u nás líbit.

Pokud tyto dva seriály neznáte a přemýšlíte, že byste je začali sledovat, zde malé shrnutí:

Major Crimes je spin-off seriálu The Closer. Kapitánka Sharon Raydorová se stává novou šéfkou fiktivního oddělení policie Los Angeles. V první sérii si snaží získat respekt svých zaměstnanců a uzavřít některé případy s vysokou prioritou. Aktuálně probíhá překlad druhé série tohoto seriálu, třetí má začít 9. června 2014. Titulky najdete v příslušné sekci TITULKY.

Mike and Molly je komediální seriál, jehož čtvrtá série aktuálně běží na CBS. Pojednává o páru tlouštíků. Osmý díl byl odvysílán 14. ledna. Ke stažení najdete u nás třetí a čtvrtou sérii tohoto seriálu. Titulky najdete v sekci TITULKY.

Komentáře   

 
Clear
+1 #3 Clear 2014-01-16 20:23
Ale přiznám se, že jsi mě trochu nahlodal a vím, že by to bylo zapotřebí změnit a aktualizovat....

EDIT: Probíhá tvorba nové sekce Seriály, za pár dní snad bude hotová s popisky a obrázky.
Citovat
 
 
Clear
+1 #2 Clear 2014-01-16 20:21
Vzhledem k tomu, že se brzy budeme stěhovat na nový web (se stejnou adresou), nikomu se do toho moc nechce. Pak budeme předělávat spoustu věcí. Tuhle sekci bych si já osobně představovala úplně jinak (i na současném webu), ale myslím, že vzhledem k té chystané přestavbě to nemá cenu.
Citovat
 
 
assbest
0 #1 assbest 2014-01-16 19:42
nebylo by mozny v souvislosti s rozsirenim poctu serialu aktualizovat "Seznam serialu"?
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist