Login

Články

Person of Interest: nové postavy ve 4. sérii

Napsal efvendy. Posted in web

Už se nemůžete dočkat pokračování seriálu Person of Interest? Nedávno jsme přichystali článek o tom, proč se můžeme těšit na 4. sérii, který si můžete přečíst ZDE. V loňské sezóně si pevné místo v seriálu našly dvě herečky, Amy Acker, kterou známe už z první sezóny jako nevyzpytatelnou Root, a Sarah Shahi, která hraje chladnou a tvrdou Sameen Shawovou. Ale také seriál jedna ženská postava opustila, Joss Carterová, kterou opravdu skvěle zahrála Taraji P. Henson. Za tuto roli herečka posbírala několik cen.


Dnes vás seznámíme s herci, jejichž obsazení a nové role jsou známy ještě před jejím začátkem.
Číst dál... 

Už se nemůžete dočkat pokračování seriálu Person of Interest? Nedávno jsme přichystali článek o tom, proč se můžeme těšit na 4. sérii, a který si můžete přečíst ZDE. V loňské sezóně si pevné místo v seriálu našly dvě herečky, Amy Acker, kterou známe už z první sezóny jako nevyzpytatelnou Root, a Sarah Shahi, která hraje chladnou a tvrdou Sameen Shawovou. Ale také seriál jedna ženská postava opustila, Joss Carterová, kterou opravdu skvěle zahrála Taraji P. Henson. Za tuto roli herečka posbírala několik cen.


Dnes vás seznámíme s herci, jejichž obsazení a nové role jsou známy ještě před jejím začátkem.

 

Novou šéfkou detektiva Fusca a posilou 8. okrsku policie New York se stane kapitán Felicia Morenová v podání herečky Monique Curnenové. Tu můžete znát například ze seriálu Lie to Me, kde si také zahrála detektiva. Jak budou s Fuscem vycházet? Jaké budou zájmy nové šéfové a jestli bude či nebude zkorumpovaná, se snad dozvíme už brzy.

 

 

 

V seriálu se také objeví, konkrétně v 5. epizodě s názvem Proroci, Jason Ritter (znáte například ze seriálu The Event) coby geniální dítě, které se angažuje v politice. Jonathan Nolan a Greg Plageman o něm řekli, že "bude mít neuvěřitelnou schopnost předvídat". Zahraje si Jason oběť nebo pachatele? Nic dalšího už o nové postavě neprozradili, jen to, že jeho předvídavost bude z části vytvořená počítačem.


 

Další ženskou roli získala herečka Cara Buono, v roce 2011 byla nominovaná na cenu Emmy za výkon v seriálu Mad Men. Její postava zatím jméno nemá, ale zahraje si "osudovou ženu", která by měla pomáhat Samaritánovi nastolit nový světový řád. Root tak zřejmě dostane silného protivníka.

 

 

 

Všechny postavy vypadají zajímavě a můžeme se jen dohadovat, kdo z nich bude patřit k těm, kterým budeme fandit, nebo naopak budeme nenávidět každý jejich krok. Ale věříme, že i v tomhle nás 4. sezóna dokáže překvapit, tak jak už to seriál mnohokrát ukázal. Na které z nich se těšíte vy?

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist