Login

Články

Titulky na House of Cards 1x03 dokončeny!

Napsal Clear. Posted in web

Neutekl ani týden a náš tým nám přináší titulky na další díl plný intrik a politiky. Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, Clear a Saalis. Korekce se mimořádně ujala Jolinar a myslím, že sami uznáte, že se své nové úlohy zhostila znamenitě. Titulky sedí na verze WEBRiP-BTN, NTb a HoC, o další verze si napište a my uděláme přečas. Stahovat je můžete v sekci titulky. Pokud budete s titulky spokojení, váš dík pod novinkou nás bude motivovat k další práci.

Dnešní díl se vydáme na venkov do místa, odkud Francis Underwood pochází. Došlo zde k tragédii a chtějí z ní vinit právě kongresmana. Ač se vám bude důvod - broskovoid a ještě s anglickou výslovností "pičoid" zdát sebedivnější, tak až ho uvidíte, tak vše pochopíte.

Přejeme příjemnou podívanou!

Komentáře   

 
www.skinetrin.cz
0 #8 www.skinetrin.cz 2015-08-28 00:48
Čtu a čtu, a cítím se, jako bych byl sám autorem. Čekám na
další věci
Citovat
 
 
Martina
0 #7 Martina 2013-02-17 09:16
Tak snad se mi to konečně již podařilo ;-)
UFFF... 8)
Citovat
 
 
Martina
0 #6 Martina 2013-02-17 06:35
Cituji Araziel:
Martino, chapu to spravne, ze vkladas nase titulky do videa a nasledne to nahravas na ulozto? :-(

Ne,nechápeš a trošku míň egocentrismu by neuškodilo. Já si z Ulož to stahuju díly HoC a vaše titulky si přes AVC potřebuju vložit do filmu, abychom to mohli sledovat na Tv. I tací ještě jsou v dnešní době, neboj. Na ulož to nic nevkládám a nikdy jsem nevkládala a vkládat nehodlám. Včera jsem u pc seděla celej den, dneska od půl třetí od rána a pořád nesedí obraz a zvuk když se to překonvertuje. Byla bych vděčná za radu , ale opravdovou radu a ne že by něco mělo sedět a ono to nesedí. Zajímavé je, že dvojka tohle dělala taky a pak se na Ulož to objevil formát mp4 dole s odkazem, kterté title fungují a to šlo dobře. trojka jede dobře do znělky, pak škube a tím škubáním se to dostane asi až do bodu, kdy někdo něco řekne, slyším, že to řekne , ale pusu otevře a řekne to až už zvuk nejde :-(
Citovat
 
 
Araziel
0 #5 Araziel 2013-02-17 02:40
Martino, chapu to spravne, ze vkladas nase titulky do videa a nasledne to nahravas na ulozto? :-(
Citovat
 
 
Martina
0 #4 Martina 2013-02-16 12:33
Clear : právě konvertuji do avi s druhými titulky, tak uvidíme. první nefungovaly správně... Já opravdu netuším , kterou verzi si k btn.mkv vybrat... když dám BTN, tak to jde blbě... nemáš prosím mail, ať tady zbytečně neotravuji život lidem co nejsou zvědaví na mou neschpnost :-) Nejhorší je, že ani nevím, kde si to zkontrolovat, než čekat až se to vždy celé překonvertuje do čehosi, na co se dá dívat v tv :-) Dvojka mi tohle dělala taky, a pak jak jste to dali na ulož to plus dole odkaz na titulky, tak v poho... já fakt nevím, nejsem žádnej špílmachr. Jsem pouhá velká fanynka Kevina :oops:
A kdybych věděla kam Vám za titulky něco poslat udělám to :-)
Můj je :
Citovat
 
 
Clear
0 #3 Clear 2013-02-16 10:54
Martina: Opravdu nevím, s čím bys mohla mít problém, protože naprosto stejné video jsem ze stejného zdroje stahovala, překládala na něj a i po korekci sledovala a vše sedělo. Pasuješ určitě správné titulky k sobě? V archivu jsou tři verze, tak sis možná vybrala nějakou na odlišnou verzi videa.

Děkujeme za pochvalu, za smsky můžete pochválit (mimo Jolinar) Saalise. :)
Citovat
 
 
Martina
0 #2 Martina 2013-02-16 10:22
Ahojky :-)
Titulky jsou super, až na jednu věc se kterou si nikdy nevím rady. Mám staženou tuhle verzi : http://www.uloz.to/xHv2MHv/house-of-cards-2013-s01e03-480p-webrip-x264-btn-mkv a když tam dám z Vašich titulků BNT, tak nesedí a nesedí ani zvuk. Prostě se zvuk předbíhá. Já jsem v tomhle úplný pako , prosím můžete mi nějak poradit ? Když dáte na Ulož to, verzi v MP4 a titler dolů odkaz, tak to pak sedí... ale když to zatím není a já jsem celá nedočkavá ? To víte honem honem jsem už viděla všechny díly v aj, ale titulky dělám kvůli taťkovi, ten aj nedá ;-)
Děkuji Martina
P.S. Veké díky za perfektní překlady a líbí se mi i jak jste zvládli ty smsky mezi Zoe a Frankem 8)
Citovat
 
 
Radmila67
0 #1 Radmila67 2013-02-16 07:49
Opětovně titulky přivedeny k dokonalosti. Díky :P
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist