Login

Články

Spoilery z WonderConu ohledně 3. série Falling Skies

Napsal Clear. Posted in web

Falling Skies se již 10. června vrátí se svou třetí sérií a ve vzduchu visí celá řada otázek, které si fanoušci pokládají. Minulá série skončila několika velkými cliffhangery. Jsou noví mimozemšťané, kteří se objevili přátelé, nebo nepřátelé? Jakou technologii v podobě malého broučka implantovala Karen Halovi Masonovi?

Podrobnosti čtěte uvnitř článku.

Falling Skies se již 10. června vrátí se svou třetí sérií a ve vzduchu visí celá řada otázek, které si fanoušci pokládají. Minulá série skončila několika velkými cliffhangery. Jsou noví mimozemšťané, kteří se objevili přátelé, nebo nepřátelé? Jakou technologii v podobě malého broučka implantovala Karen Halovi Masonovi?

V upoutávce se objevili Mega Roboti, které si mimozemšťané schraňovali na vážné útoky. Staří, konvenční Roboti už na to nestačí. Výkonný producent Remi Aubuchon prozradil: "Už začali být tak zoufalí, že přivedli tyto Mega Roboty, se kterými není radno si zahrávat." Uvidíte, jak se jim druhá Mass postaví. "Druhá Mass si nyní vzala za úkol zachránit co nejvíce dětí s postrojem a vydávají se na tyto záchranné mise doslova po celé zemi," řekl Aubuchon. Skitterům už dochází trpělivost.

Možná budou muset bojovat s novými nepřáteli. "Vypadá to, že tito noví mimozemšťané nám chtějí pomoci, ale nikdy jim nebudeme moct úplně věřit. John Pope si o tom rozhodně bude myslet své." Nového mimozemšťana hraje Doug Jones. Je jedinou osobou, o které by si Aubuchon myslel, že by si mohl obléknout patřičný úbor a vdechnout nové postavě život. Zjištění, zda jsou to přátelé nebo nepřátelé, bude zajímavé.

Drew Roy řekl, že u Hala Masona můžeme pro tuto sezónu počítat s velkými změnami. "Když jsem se poprvé o tomto novém Halovi dozvěděl na Comic Conu v San Diegu minulý rok, dal mi Remi hrubý nástin toho, co se stane. Je to mnohem zajímavější a složitější." Zmínil, že Tom bude mít plné ruce práce s novým přírůstkem do rodiny a také mu uniklo, že to bude holčička. Další práce ho čeká s vedením Charlestonu a nechává Hala, aby se o to postaral.

Maggie bude Hala neustále kontrolovat a Sarah Carterová říká, že si určitě její postava všimla, že se Hal chová divně. "Maggie má silný smysl pro intuici a ví, že něco způsobuje ty jeho šílené výkyvy nálad. Ví, že něco nehraje. V sázce je mnoho. Kdyby Hala konfrontovala, může ho tím ohrozit. Nechce, aby ho vyloučili z komunity. Chce vyčkat, dokud si nebude opravdu jistá." Také zmínila, že se Maggie nevyrovná s Kareniným návratem.

Lourdes s v nové sérii stane plnohodnotnou doktorkou a nemůže na Halovi najít nic v nepořádku. Seychelle Gabriellová prohlásila: "Je to opravdu skvělé, protože poslední dvě série jsem si připadala, jako bych byla v učení u doktorky Anne Glassové. Lourdes se snaží jít kupředu, vzít naprosto všechno a vložit to do nezištné pomoci druhým." Lourdes se bude snažit zastat se dětí, kterým po operaci zůstaly trny a které se za sebe samy nepostaví.

Aubuchon prozradil, že nám představí novou postavu, další dítě, které dříve mělo postroj, aby Ben měl někoho, s kým se zná a bude s ním moct mluvit. "Myslím, že jsme vždy mluvili o pozadí mezi ostatními dětmi s trny, ale chtěli jsme vytvořit takové prostředí, aby diváci získali pocit, že tyto děti jsou najednou velmi silné a slyší hlasy mimozemšťanů." Naznačil, že nová postava bude mít podobnou zkušenost, jako má Ben, ale má k ní trochu odlišný přístup. Aubuchon upozornil, že tyto děti velmi rychle dospívají. A to by nemuselo být dobré.

Pokud vás zajímá John Pope, Aubuchon prozradil, že fanoušky této postavy potěší. "Asi si dokážete představit, že John Pope není z nových mimozemšťanů zrovna nadšený a už vůbec není nadšený z toho, že Tom Mason je prezidentem Charlestonu." Pořídil si bar a až trochu moc se usadil. Ale současně se na sebe za to zlobí a to vyvolává v něm vnitřní konflikt.

Aubuchon také odhalil několik málo odpovědí na otázky lidí z publika: Lidé budou v nové sérii používat mimozemskou technologii, ale nebudou ovládat Roboty. V této sérii nebude nic o jiných planetách. A dozvíme se něco o minulosti Skitterů. Diváci se dozvědí pouze to, co se dozví současně i druhá Mass, nic navíc ze zákulisí.

Přibližně dvouminutovou upoutávku na 3. sérii Falling Skies najdete ZDE.

Třetí série se vrací v pondělí 10. června a doufáme, že stejně jako my, budete při tom! :)

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist