Login

Články

Titulky k finále 666 Park Avenue 1x13!

Napsal Araziel. Posted in web

Vy, kdo sledujete 666 Park Avenue, víte zdaleka nejlépe, že některé konce jsou nevyhnutelné. Ke svému konci dospěl tedy i náš seriál a my pro vás máme titulky k jeho poslední epizodě nazvané Lazar.

Velké finále potěší všechny, kdo čekají velké odpovědi. A zároveň zklame ty, kteří čekají polopatické vysvětlení naprosto všeho. Prostě je někdy lepší nechat některé detaily na fantazii, nemyslíte?

Dnes ani nemůžeme psát žádný obsah, protože bychom tím odhalili všechna překvapení a to si tento seriál jistě nezaslouží. Předem si jen můžete tipnout, kdo je na našem obrázku a kdo bude tím Lazarem, na kterého odkazuje název dílu.

Co ale dál? Máme pro vás samozřejmě několik tipů. Jako první se samozřejmě nabízí skvělá novinka Les Revenants, kde ji příznivci mystéria přijdou rozhodně na své. Pokud vás zaujala temná atmosféra s trochou politiky, jistě si nenechte ujít The Killing, jehož 3. řada zanedlouho startuje. A pro ty, koho zaujal boj dobra a zla tu máme adaptaci nejznámější pohádky pro dospělé ve formě seriálu The Bible. Další tipy uvítáme v komentářích.

Hezkou zábavu a děkujeme za přízeň :-)

Komentáře   

 
Jolinar
0 #1 Jolinar 2013-04-02 07:38
Mě ten konec strašně zklamal. Bylo na tom hodně vidět, jak je to spíchnuté na poslední chvíli, aby se to teda nějak ukončilo. Ale zase oceňuji, že to pro nás fanoušky tvůrci udělali, když už teda seriál končí.
Je to škoda. Neříkám, že to byla bomba, která by vydala na 7 řad, ale potenciál tam byl veliký a příběh byl příliš propracovaný, aby to skončilo po jedné sérii. :(
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist