Login

Články

Titulky ke Continuum 3x03 - Minute to Win It!

Napsal Clear. Posted in web

Dnešní díl seriálu Continuum pro vás přeložili: Bladesip, Ciclonwar, Clear a lukascoolarik, korekci provedla Clear. Zvlášť bych chtěla poděkovat dvěma posilám, které zaskočily místo stálých překladatelů, kteří překládat nemohli. Titulky sedí na verzi 2HD a WEB-DL a stahovat je můžete v sekci TITULKY.

Alec se dozvídá, že byl Escher jeho otec a že ho pro něj Emily sledovala. Lucas uprchne z vězení a následně začne série podivných přepadení bank, které vykrádají zloději oblečení v sebevražedných vestách. Majitelé bezpečnostních schránek se buď dožadují něčeho, co nemohou dokázat, že tam měli uložené, nebo naopak popírají, že bylo něco ukradeno. Co zmizelo a o co Liber8 přesně jde?

Hezky se bavte. :)

Komentáře   

 
Bladesip
0 #2 Bladesip 2014-04-01 19:01
Já bych se vůbec nedivil tomu, kdyby to nakonec dopadlo tak, že "dědičný" Alec převezme Piron a opustí Kelloga a druhý Alec, co přišel s Kierou z budoucnosti, se zabydlí v laboratoři Kelloga. :)
Citovat
 
 
Clear
+2 #1 Clear 2014-04-01 12:50
Piron mi silně připomíná Massive Dynamic z Fringe... Nedivím se Alecovi, že ho to zaujalo. Jen by asi všechny zajímalo, jestli nedošlo ke změně událostí, která by způsobila změnu budoucnosti. Třeba to, že Alec má právě Piron. A kdy vznikne SadTech?
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist