Login

Články

Titulky k Suits 4x06 - Litt the Hell Up!

Napsal Clear. Posted in web

Děkuji za trpělivost vám všem, kteří jste poklidně čekali na titulky k novému dílu Suits. Doufám, že bude odměněna nejen požitkem ze seriálu jako takového (tento díl se povedl ;)), ale taktéž tento zážitek znásobí titulky, které jsme pro vás přeložili. Podíleli se na nich Clear, Dr.Onte a Karppi, za poskytnutou konzultaci děkuji K4rm4d0novi. Sedí na verze KILLERS, REPACK.KILERS a WEB-DL a stahovat je můžete v sekci TITULKY. Verze KILLERS má okolo 27. minuty drobnou závadu a chybí dvě věty na dvou různých místech. Doporučujeme tedy opravenou verzi REPACK. Verze WEB-DL je také kompletní.

Dnešní díl bude věnován Louisovi, který se snaží napravit své vztahy s Harveym. Ale jak to tak bývá, ne všechno se vždy povede... Mike konečně drží trumfy ve hře o násilné převzetí Gillis Industries a chce to dát Loganovi jasně najevo. Rachel bez uvážení udělá chybu, která zamotá už tak dost zamotanou situaci.

Hezky se bavte! A nejen my doufáme, že příště to zvládneme bez toho, abyste si museli vylévat svůj vztek na nás na facebooku. 

Komentáře   

 
Clear
0 #7 Clear 2014-07-28 18:15
Cituji LittUP:
neviete mi povedať čo bolo v tom denníku čo dal Louis Forstmanovi v ten dátum?

V rozhovoru uvedl Rick Hoffman (Louis):
I don’t think that was the focal point of the scene. If people start wondering what the hell happened on May 9, 2012… We all know that Louis’ office has been urinated in by Harvey or someone close to Harvey. We know that many different tricks have been played on Louis throughout the years. One can just use their wonderful imagination to figure that one out.

Nemyslím, že to byl ústřední bod této scény. Kdyby se lidé začali zajímat o to, co se sakra stalo 9. května 2012... Všichni víme, že Harvey nebo někdo jemu blízký načural Louisovi do kanceláře. Víme, že za ta léta už Loius zažil nejeden kanadský žertík. Každý může zapojit svou vlastní fantazii a něco si domyslet.
Citovat
 
 
Clear
0 #6 Clear 2014-07-28 18:11
Cituji Elvirka:
Během čekání na titulky tu byl tip na dva seriály. The Americans a druhý právě nevím. Nevíte někdo?

Deadbeat. ;)
Citovat
 
 
Elvirka
0 #5 Elvirka 2014-07-27 23:10
Během čekání na titulky tu byl tip na dva seriály. The Americans a druhý právě nevím. Nevíte někdo?
Citovat
 
 
LittUP
0 #4 LittUP 2014-07-27 20:36
neviete mi povedať čo bolo v tom denníku čo dal Louis Forstmanovi v ten dátum?
Citovat
 
 
Kubi
+2 #3 Kubi 2014-07-26 20:53
Už sa teším :) Určite sa oplatí čakať :) Pozrel by som to aj bez tituliek ale mnoho výrazov som v živote nepočul.. takže klobúk dole a veľká vďaka :)
Citovat
 
 
Vašek
+5 #2 Vašek 2014-07-26 20:16
Lidí, co si stěžují si nevšímejte. Sice jsem taky vždycky nedočkavý, říkám si, co jim tak trvá... Ale psát to někde věřejně. To není potřeba :) Ať sem ti chytrolíni nechodí a přeloží si to sami.

Díky
Citovat
 
 
LittUP
+5 #1 LittUP 2014-07-26 19:05
nie vždy všetko vychádza na prvýkrát :) každopádne, my vám môžeme byť iba vďační za vašu prácu :) vďaka :)
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist