Login

Články

Titulky k The Killing - 4x06 - Eden (finále)!

Napsal Equino_X2. Posted in web

Po všech problémech, které stály seriálu v cestě, se vynikající detektivní seriál The Killing dostává na svůj konec a my vám k této poslední hodince přinášíme titulky.

Dokážou Lindenová a Holder zjistit, kdo stojí za vraždou skoro celé rodiny? Má šanci jejich neustále zkoušené přátelství přežít nejtěžší zkoušku? A co Reddick, dotáhne do konce své vlastní vyšetřování? My vám odpovědi na tyto otázky neprozradíme... Hezky si stáhněte titulky v sekci TITULKY nebo v boxu vpravo a podívejte se sami. O překlad a korekce se jako vždy postarali Equino_X2 a BuBBleS.

Tímto bychom také rádi poděkovali všem lidem, kteří se v průběhu všech čtyř sérií podíleli na překladu tohoto výborného seriálu. Velké poděkování si zaslouží hlavně BuBBleS, který se o korekce k seriálu The Killing staral už od jeho samého začátku v roce 2011.

Budeme moc rádi, když se s námi v komentářích podělíte o své zážitky z finálového dílu a třeba i celého seriálu jako celku. Líbil se vám poslední díl? Byli jste spokojení s uzavřením celého seriálu?

Komentáře   

 
Araziel
0 #3 Araziel 2014-08-26 00:52
Cituji AndreaLee:
:cry: To už je fakt koniec??? :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=TZBz_y7LAaY
Citovat
 
 
AndreaLee
0 #2 AndreaLee 2014-08-22 18:34
:cry: To už je fakt koniec??? :cry:
Citovat
 
 
BuBBleS
0 #1 BuBBleS 2014-08-21 01:22
Tak za sebe můžu říct, že jsem víceméně spokojen. Případ na těch šest epizod byl poměrně zajímavý, i vlastně paralelně dořešení toho konce z minulé sezóny. Ten poslední díl mi sice přišel takový hektický, vše se nějak vyřešilo samo a až moc jednoduše, i na té vojenské akademii, ale tak ono tam na něco jiného moc prostor nebyl. Jako zakončení sezóny i celého seriálu to bylo fajn. Jen mě tvůrci trošku překvapili tou úplně závěrečnou scénou. Nikdy by mě nenapadlo, že by se do něčeho takového pustili. I když samozřejmě jen naznačili, ale i tak... Každoládně to považuji za důstojný konec. To se dnes mnoha seriálům nepoštěstí.
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist