Login

Články

Person of Interest - 4 důvody, proč se těšíme na 4. sérii!

Napsal efvendy. Posted in web

V květnu jsme Person of Interest opustili v okamžiku, kdy poté, co Finch odmítl zabít senátora, Decima dokázala spustit Samaritána. A začal hon na nepohodlné osoby. Jen díky zásahu Root se Finch, Reese, Shawová i Root ukryli s nově vytvořenými identitami. Stroj je oficiálně vypnutý, státní složky včetně Polární záře jsou ochromené nebo v lepším případě dezorientované.

Seriál zakončil sezónu pěkným otevřeným koncem a uvnitř článku se dozvíte hned několik důvodů, proč máme netrpělivě vyhlížet 23. září. Číst dál...

V květnu jsme Person of Interest opustili v okamžiku, kdy poté, co Finch odmítl zabít senátora, Decima dokázala spustit Samaritána. A začal hon na nepohodlné osoby. Jen díky zásahu Root se Finch, Reese, Shawová i Root ukryli s nově vytvořenou identitou. Stroj je oficiálně vypnutý, státní složky včetně Polární záře jsou ochromené nebo v lepším případě dezorientované.

Seriál zakončil sezónu pěkným otevřeným koncem a napadá nás hned několik důvodů, proč máme netrpělivě vyhlížet 23. září:

1. Stroj versus Samaritán

Jak Stroj zareaguje na Samaritána? Posláním Stroje je ochraňovat lidstvo, takže zřejmě bude dál posílat čísla našemu týmu. Ale největší hrozbou pro lidi může být Samaritán, který bude mít mocnou podporu od Greera i od vlády, zatímco Stroj může počítat pouze s pomocí Root a Finche. Jak se s tím vypořádá?

2. Elias

Po smrti Carterové a rozprášení Spolku se uzavřela jedna linie příběhu. Nicméně stále není jasno, jak to s Eliasem, zločincem, který má smysl pro spravedlnost a morálku, je tak říkajíc Finchův a Reesův přítel, dopadne.

3. Nové identity

Určitě chceme vědět, jak se našemu týmu bude dařit v novém životě, jaké profese pro ně Root se Strojem vybrala. A jestli dokáží ochraňovat čísla, která jim bude Stroj posílat, tak aby sami sebe neohrozili. Fusco se jako jediný nemusel před Samaritánem schovat. Ale víme, že Fusco dostane nového policejního šéfa.

4. Flashbacky

Také vás zajímá, kdy se doopravdy Finch poprvé setkal s Reesem? V minulé sezóně jsme se hodně dozvěděli o Finchovi, jeho dětství, důvodech proč začal stavět Stroj a co ho dovedlo k současnému jednání. V epizodě RAM, která byla celá úžasným flashbackem, Finch o Reesovi říká, že je velmi nebezpečným agentem CIA, kterého zná z dřívějška. Určitě chceme vědět víc o Reesovi i ostatních. Zkrátka seriál to s flashbacky umí, a divák/my vždy zamlaská/me blahem, když se dozví/me něco nového ze života svých hrdinů.

Důvodů je jistě daleko víc, pokud jsme nějaké zásadní přehlédli, určitě se o ně s námi podělte v diskuzi pod článkem. I letos pro vás budeme titulky připravovat v sestavě, kterou už znáte: Bohusz, FiB, Jacquesssan, Miki226 a efvendy.

Komentáře   

 
J
0 #5 J 2014-09-24 01:54
Shlednuto uplne vsechno, nedokazal jsem cekat kazdy tyden na jeden dil a sosnul jsem si uplne vsechno, poslednich 5 dilu jsem uz musel cekat :( ale vzladnul jsem i 5 dilu denne :)

Ted serie 4 za hodinu a 7 min :)
Citovat
 
 
mamuf
-2 #4 mamuf 2014-09-23 17:28
nevim proc pisete upoutavky plne spoileru, jako kdyby kazdej mel nakoukany aktualni dily... ja osobne jsem nekde na zacatku 3.serie....
Citovat
 
 
LouisVitton
+3 #3 LouisVitton 2014-09-16 18:08
Těšim se :)
Citovat
 
 
Požitkář
+9 #2 Požitkář 2014-09-15 21:07
Tak to se na ni hlavně nedívej česky. Táborský je sice mistr dabingu, ale originál je stejně o několik set procent lepší :-*
Citovat
 
 
Ajvngou
-4 #1 Ajvngou 2014-09-15 19:52
Mám co dělat, abych dokoukal první sérku...
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist