Login

Články

Titulky k The Affair 2x01!

Napsal Clear. Posted in web

Seriál The Affair je možná pro mnohé z vás, návštěvníky našeho webu, novinkou. ale věřím, že spousta z vás ho také zná. Pro ty, co zatím nevědí, o co jde, rychle představím. Jedná se o psychologické drama kabelové stanice Showtime, která se vysílá v pondělí stejně jako Homeland. Jeho první série, která se vysílala loni, zaznamenala velký úspěch na předávání Zlatých Globů. Z celkových 4 nominací 2 proměnil v první místo, konkrétně jako nejlepší drama roku a nejlepší herečka. 

O čem to vlastně je? Jak sám název, poměr, napovídá, jedná se o dva různé pohledy na vztah dvou lidí, Noaha a Alison, kteří se seznámí v prázdinovém letovisku u moře, kam jezdí smetánka z New Yorku na v létě na dovolenou. Noah Solloway přijíždí se svou ženou a čtyřmi dětmi, s Alison se seznámí v bistru, ve kterém pracuje. Alison je velmi záhadná a sklíčená osobnost, která svou temnou stránkou Noaha přitahuje... Titulky k první sérii najdete v přílušné sekci ZDE. Můžete tam nalézt jak samostatné epizody, tak celý balík k 1. sérii ke stažení najednou.

Ti, co už seriál znají, můžou stahovat v sekci TITULKY 2. série. Záměrně dnes neuvádím děj druhé epizody, kvůli těm, kteří možná tento seriál neznají, aby si ho omylem nepřečetli. Titulky pro vás přeložili Clear a Domm a sedí na předčasně uniklou verzi BATV. 

Příjemnou zábavu! :-)

Komentáře   

 
Ajvngou
0 #1 Ajvngou 2015-10-04 09:50
Domm? Tak super, první sérku dal dobře. S Clearkou to bude super .) Dík!
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist