Login

Články

Titulky k 666 Park Avenue 1x12!

Napsal Araziel. Posted in web

Zcela neočekávaně jsou tu titulky na dvanáctou část seriálu 666 Park Avenue nazvanou Elysejská pole.

Jistě jste tento název již někdy slyšeli, ale jen nevíte kam s ním. Možná budete vědět, když uslyšíte jeho francouzský název - Avenue des Champs-Élysées. Ano, jedná se o nejznámější a nejdražší pařížskou ulici. V mytologii se tak ovšem označovalo místo, kam se dostanou duše spravedlivých (v kontextu s Paříží zřejmě i ráj mnoha dnešních žen). Hésiodos tak označoval "ostrov spravedlivých", ale později tak začala být chápána část podsvětí, kam přicházejí duše počestných lidí.

V dnešním dílu nás čeká pěkná čistka mezi hlavními postavami a můžeme jen hádat, kdo z nich se dostane do "polí elysejských" a kdo naopak do Tartaru (co je Tartar, je doufám z kontextu zřejmé).

Jane s Henrym jsou zasnoubení a Olivia se jim při té příležitosti rozhodne uspořádat oslavu. Henry se vydá pozvat na ni i otce Jane, ale ten se svou dcerou v kontaktu moc není a ani osobní pozvání ho moc nepřesvědčí. Pak si ale všimne tří číslic v adrese na pozvánce...

Jane se v Moorově deníku dozví o tajemné skupině zvané Conspiratii a svěří se s tím detektivu Cooperovi. Jenže netuší, jak blízko celé této skupině je a že naprosto každý skrývá nějaké temné tajemství. Nakonec se rozhodne zjistit, co skrývá Harlan Moore v zamčeném pokoji.

Harlan se mezitím nehodlá vzdát své nové spřízněné duše a pracuje na rozkladu manželství Louise a jejího muže. A Gavin se rozhodne řešit přítomnost znovuzrozeného Harlana v Drake vskutku radikálně.

Hezkou zábavu :-)

Komentáře   

 
yanek71
0 #1 yanek71 2013-03-24 17:30
Díky moc za titulky.
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist