Login

Články

Titulky k Lilyhammer 1x04 - The Midwife!

Napsal Clear. Posted in web

Přinášíme titulky k další epizodě seriálu Lilyhammer tentokrát s názvem Porodní asistent. Sigrid s Frankem se chystají na nový přírůstek do rodiny a hned první problém nastává, když místo ženy narazí v ordinaci na muže...

Titulky pro vás přeložily Clear a kvakkv, korekce se ujal Araziel. Sedí na verzi NODBLABS. Stahovat je můžete v pravém boxu nebo v sekci titulky.

Příjemnou zábavu! :)

Komentáře   

 
Clear
0 #4 Clear 2013-05-28 18:21
Jeniceek: A to myslíš, že když jsme s překladem začali asi před měsícem, že přeložíme všech těch osm epizod HNED? K seriálu jsme se dostali na doporučení jednoho z vás dávno po tom, co byl odvysílán....
Citovat
 
 
Jeniceek
0 #3 Jeniceek 2013-05-28 15:29
Odvysílán byl už osmý díl, překlad je na 4. Samozřejmě to nikomu nezazlívám, je spíše zázrak, že někdo je ochotný věnovat svůj volný čas vývoji titulků k seriálům. Předpokládám že přednost mají titulky k sledovanějším seriálům.
Citovat
 
 
Clear
0 #2 Clear 2013-05-28 14:39
Jeniceek: Samozřejmě, že titulky někdy budou. Co tě vedlo k přesvědčení, že nebudeme dál překládat podle našich časových možností, než přeložíme zatím všechny dostupné epizody? Samozřejmě se chystáme i na pokračování, které by měl Netflix nabídnout v roce 2014.
Citovat
 
 
Jeniceek
0 #1 Jeniceek 2013-05-27 18:01
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda budou někdy titulky k dalším dílům. Seriál mně celkem oslovil, ale zvládám stěží angličtinu, norština je mi úplně cizí. Byl bych za titulky moc rád.
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist