Login

Články

Seriál Person of Interest jako Lovci zločinců od 6. ledna na Nově

Napsal Clear. Posted in web

Seriál Person of Interest se konečně dočká své české verze. Lovci zločinců se budou vysílat 6. ledna 2014 ve 22:10 na televizní stanici Nova. V českém znění se můžete v hlavních rolích těšit na tyto dabéry: Jan Šťastný - Jim Caviezel (John Reese), Miroslav Táborský - Michael Emerson (Harold Finch), Martina Menšíková - Taraji P. Henson (Detektiv Joss Carterová), Jaromír Meduna - Kevin Chapman (Detektiv Lionel Fusco).

John Reese je bývalý agent CIA, který je považován za mrtvého. Jako ztracenou existenci bez cílů a naděje ho kontaktuje záhadný miliardář Harold Finch, který vynalezl stroj pro předpovídání kriminální činnosti. Společně se staví do cesty zločinu, který se ještě nestal...

Pokud o seriálu slyšíte poprvé, přečtěte si O SERIÁLU něco víc nebo si pročtěte POSTŘEHY Z PRVNÍ EPIZODY a při vysílání vám určitě nic neunikne. Pokud se nemůžete dočkat a chcete sledovat seriál v originále s českými titulky, tak TITULKY najdete ZDE. Chcete mít aktuální informace o českém vysílání? Přidejte si do oblíbených fanouškovskou facebookovou stránku.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

transfered

toplist